+31 (0)85 330 82 22 info@ruttengroep.nl

Werkwijze

Meer weten? 

Onze werkwijze

Wij bieden altijd maatwerk voor onze klanten. Elk project is anders en heeft andere expertises nodig. Wij geven u graag een beeld van onze werkwijze:

Stap 01: Het probleem

Onze samenwerking begint bij een probleem dat u heeft. Er is bijvoorbeeld onderhoud of renovatie nodig. Wanneer u contact met ons heeft opgenomen of vrijblijvend een offerte heeft aangevraagd, nemen we altijd zo snel mogelijk contact met u op.

Stap 02: Kennismaken

Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. We komen graag bij u langs om het probleem te bespreken en met een passende oplossing te komen. Wij kijken niet alleen mee, maar we denken ook graag mee. Om tot de beste oplossing te komen kijken wij altijd een stap verder!

Stap 03: Onderzoek

Voor veel projecten is er vooraf onderzoek nodig. We zoeken altijd uit wat er wel en niet mag. Vaak zijn er vergunningen nodig om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Met onze kennis weten wij precies wat er nodig is om een project vlekkeloos te laten verlopen. We koppelen de bevindingen van ons onderzoek altijd aan u terug.

Stap 04: Uitvoering

Als alles geregeld is kan de uitvoering beginnen. Het project wordt altijd uitgevoerd door een vakkundig team van specialisten. Wij zorgen bovendien dat er altijd een expert aanwezig is. Iemand met de juiste kennis, ervaring en expertise. Zo gaan we voor het beste resultaat!

“Heeft u een uitdaging op onderhoudsgebied?”