+31 (0)85 330 82 22 info@ruttengroep.nl

Over ons

Meer weten?

MOOI, HOUDEN ZO!

Over ons

Rutten Groep, genoemd naar de eigenaar Cor Rutten, heeft al bijna 20 jaar ervaring in onderhoud aan vastgoed, infra en railinfra. Denk hierbij aan het onderhouden van schilderwerk, glasservice, herstel van alle glas aan liftschachten en het aanbrengen van waterdichte coatings, renovatiefolies en anti-slip oplossingen. Door onze ruime ervaring weten we precies wat we moeten doen, aan welke voorwaarden we moeten voldoen en welke vergunningen er nodig zijn.

Samen met een netwerk van specialisten zorgen we voor efficiënte totaaloplossingen voor complexe problemen. Zo hebben we altijd de juiste kennis en ervaring in huis en behalen we het beste resultaat. Diensten en projecten die anderen niet aandurven, pakken wij met veel plezier op.

Elk project is maatwerk, daarom hebben we altijd persoonlijk contact met onze klanten. We vinden het belangrijk om de organisatie te leren kennen en een persoonlijke kennismaking te hebben. Verder kijken dan het probleem, actief meedenken met de klant en komen met de beste mogelijkheden en efficiënte oplossingen: daar staat Rutten Groep voor.

We omschrijven onszelf als een klein maar fijn bedrijf met lef. Overal zien we kansen, oplossingen en blijven we innoveren. We werken efficiënt, met kennis van zaken en kostenbesparend op de lange termijn. We leveren kwaliteit en zorgen dat er tijdens de werkzaamheden geen overlast wordt veroorzaakt. Alles met als doel om u als klant zo snel mogelijk te ontzorgen en de beste oplossing te bieden.

Zo komen we tot een resultaat wat het beste past bij de situatie en de opdrachtgever, met een nieuwe situatie als uitgangspunt voor toekomstig onderhoud:
Mooi, houden zo!

“Heeft u een uitdaging op onderhoudsgebied?”