+31 (0)85 330 82 22 info@ruttengroep.nl
Station Apeldoorn

Wij bij Rutten Groep vinden het een uitdaging om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen op het gebied van onderhoud aan infra. Ieder vraagstuk aan infra zien wij als een plezierige uitdaging. Wij willen het beste eindresultaat afleveren. Zodat niet alleen de opdrachtgever tevreden is, maar vooral ook de reiziger veilig, op het gemak en naar tevredenheid gebruik kan maken van de infrastructuur. Mooi, houden zo! Zo ook bij dit project in Apeldoorn. Bij het station waren er klachten over gladheid en valgevaar.

Situatie voor

Wij deden onderzoek en constateerden:

Slijtage loopvlakken.
Geen of slechtziende markering.
Uitholling van de treden door slijtage, wat de kans op gladheid vergroot.

Daarom adviseerden we het volgende:

Levering en montage anti-slip traptreden op bestaande treden. 
Dit houdt in dat de reiziger veilig de trap op en af kan. Ook als het vochtig is of als het gevroren heeft. Deze anti-slip traptreden zijn toegepast op alle trappen rondom het station en bij de fietsenstalling op station Apeldoorn. Daarnaast is er een gele markering aangebracht, wat ervoor zorgt dat de reiziger ook in het donker of bij slechter weer de traptreden goed kan zien.

Het resultaat

Station Apeldoorn is meer dan tevreden. De klantverwachting is overtroffen, omdat Rutten Groep meer heeft opgelost dan aanvankelijk werd gevraagd. Daarbij hebben wij zeker geen onzinnige zaken aangepakt die het werk onnodig duur maken. Rutten Groep verdiept zich in de klant en komt met maatwerk oplossingen. Eerlijk en oprecht. Mooi, houden zo!  

Situatie na

Op zoek naar een onderhoudsbedrijf die u op deze manier kan helpen? Maak kennis!